Maatwerk vloerkleden!

Wollen kleden en vintage patchkleden zijn erg populair”, vertelt Marc Jansma.

Veel mensen kopen een vloerkleed dat eigenlijk helemaal niet in hun interieur past. ,,Wat je in de winkel mooi vindt, kan er thuis heel anders uitzien”, weet Marc Jansma. ,,Bij ons kun je altijd eerst een proefstaal meenemen naar huis. Eventueel komen we langs voor vrijblijvend interieuradvies en meten we het vloerkleed in. Vaak kiezen mensen een te klein vloerkleed.”

Denim
Met een vloerkleed kun je een statement maken, warmte creëren en zorgen voor een betere akoestiek. Wollen kleden, de zogenoemde platweef, kelims en berbers zijn erg in, net als de vintage patchkleden, ziet Jansma. ,,Blauw is dé trendkleur van 2017. Onze Louis de Poortere collectie bijvoorbeeld heeft een ruim aanbod met denimstof.”

Alle kleden en tapijten, behalve de vintagevarianten, kunnen op maat worden gemaakt. Bij vloerkleden van de Endless Collectie kun je zelf 5 kleuren kiezen die worden samengebracht in 1 vloerkleed. ,,Je kunt ook nog zelf de hoogte bepalen”, vertelt Jansma. ,,Zo heb je je eigen, unieke vloerkleed!”

Klik hier voor meer vloerkleed inspiratie.

Tags: De Munk Carpets | Brink&Campman | Brinker | Louis de Poortere | Desso&Ex

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.