VivaFloors | PVC vloer

Een PVC vloer, een bewuste keuze.

Vinyl/PVC is een materiaal dat in verschillende industrieën veelvuldig wordt gebruikt. VivaFloors gebruikt hoogwaardig PVC om haar vloeren te produceren.

De vloeren van VivaFloors voldoen ruimschoots aan de eisen inzake veiligheid en gezondheid:

• Selectie van grondstoffen (zonder zware metalen en oplosmiddelen, etc.).
• Beheersing van de uitstoot van SOVS (Samenstellingen van Organische Vluchtige Stoffen) voor een betere kwaliteit van de lucht binnenshuis
• Weerstand tegen brand

Recycling

PVC is één van de weinige constructiematerialen die 100% recyclebaar is. De producten van VivaFloors bestaan uit zogenaamd Virgin PVC’s, dit is de eerste kwaliteit PVC’s; puur en niet vervuild met mindere kwaliteiten. Daarbij kan het onbeperkt gerecycled en vervaardigd worden in nieuwe producten.

Kwaliteit

Vivafloors levert hoogwaardige PVC vloeren die niet voor niets ‘een vloer voor het leven’ worden genoemd. Wanneer u kiest voor een vloer van VivaFloors, dan kiest u een duurzame vloer, met een prima prijs-/kwaliteitverhouding. Uiteraard mag u ook vertrouwen op VivaFloors’ buitengewone service. Vivafloors houdt zich aan strenge voorwaarden om altijd de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Onderhoud

Een vloer van VivaFloors vraagt weinig onderhoud. De vloer is bestand tegen vocht, dus het kan gewoon vochtig gereinigd worden. Het beste resultaat behaalt u met een wissysteem met microvezel doeken, met pH-neutraal reinigingsmiddel, of met een PVC cleaner, speciaal voor PVC vloeren en geen filmlaag achterlaat.

Kom langs in de winkel en bekijk de volledige collectie van Vivafloors!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.